24/7 support
Gratis verzending
Snel bezorgd
24/7 support
Gratis verzending
Snel bezorgd

MET DEZE 3 STAPPEN ORGANISEER JIJ EEN BABYSHOWER WAARMEE JE ÉCHT INDRUK MAAKT.

Laten we eerlijk zijn, dit tijdperk van sociale afstand en beperkingen is verre van ideaal voor iedereen, zeker voor een aanstaande moeder. Is jouw bestie of (schoon)zus zwanger en wil jij een originele babyshower voor haar organiseren welke ze nog lang zal herinneren? Wij gaan je helpen! Alsjeblieft, 3 tips voor een memorabele babyshower: veilig én fun. Want ondanks dat er een maximum zit aan het aantal personen, zit er gelukkig geen limiet aan de hoeveel plezier die jullie gaan beleven.

 

1) GASTEN EN UITNODIGINGEN

Een goed feestje start met een feestelijke uitnodiging. Zoek uit wie je erbij wilt hebben en verzamel e-mailadressen. Dit kan bijv. via www.greenvelope.com. Hiermee stuur je digitaal de mooiste uitnodigingen én je kan er foto’s, muziek, cadeaulijsten en locaties via Google Maps aan toevoegen. Of ga voor de gratis variant en maak iets tofs op www.canva.nl. Dit scheelt niet alleen kramp in je tong van de postzegels plakken, het bespaard ook geld, tijd, bomen én je maakt de beleving compleet want voorpret is de leukste pret.

Zorg dat er een klein groepje bij de mommy-to-be aanwezig is zet dit ook in de uitnodiging zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. Is het een idee om alleen haar moeder en haar bff in het echt uit te nodigen? De rest van de gasten ontmoeten jullie dan via Zoom, Microsoft Teams of Skype of Facetime. Als iedereen er is wordt het tijd om de rest erbij te bellen. Wanneer je gebruik maakt van software om te videobellen kun je vaak ook je scherm delen. Start met een toffe playlist om lekker ‘in the mood’ te komen. Om chaos te voorkomen is het handig om één iemand de babyshower te laten leiden.

 

2) VERSIERING, SPELLETJES EN ACTIVITEITEN

De meeste lol heb je wanneer iedereen lol heeft. Zorg dus voor spelletjes welke niet alleen leuk zijn voor de mommy-to-be maar ook voor haar gasten.

  • Maak een hilarische quiz via Kahoot!, dit is een app welke je kan downloaden en is ideaal voor een online babyshower. Geen inspiratie voor vragen? Denk aan hilarische feitjes over de mama en papa/mama welke iedereen kan insturen en dan moet de feestcrew raden of dit waar of niet waar is. Mix de persoonlijke vragen met wat algemene kennis vragen (Google is your friend).
  • Zorg dat iedereen een stukje van een katoenen vlaggenlijn thuis heeft en neem gezamenlijk zo’n 15 minuten om deze te versieren voor de toekomstige verjaardag(en) van de baby. Achteraf worden deze verzameld en kan je een mega originele slinger maken welke nog lang zal worden ophangen.
  • Zorg ervoor dat iedereen voldoende lekkere hapjes en drankjes in huis heeft. Wellicht een boodschappenlijst toevoegen aan de uitnodiging óf laat wat lekkers bezorgen bij iedereen.

 

3) CADEAUS

De meest gegeven cadeaus van een babyshower? Rompertjes en luiertaarten. Erg praktisch maar een stuk minder memorabel, toch? En kleding is leuk maar hoe groot is de kans dat het precies haar smaak is en met een beetje geluk wordt het slechts één maand gedragen om vervolgens in een zak te belanden. Om het wat makkelijker te maken hebben wij vijf originele cadeaus op een rijtje gezet:

  • Massagebon voor mama. Geloof ons, ze zal je op haar blote knieën bedanken.
  • Zwangerschapskussen. Een cadeau waar ze elke dag plezier van zal hebben. Het Litollo zwangerschapskussen is lekker ter ondersteuning tijdens de zwangerschap maar ook voor straks tijdens het voeden, multifunctioneel dus.
  • Maak een grote glazen pot en vul deze met een persoonlijke boodschap voor de baby. Iedereen schrijft zijn/haar/hun wensen op voor de baby en beschrijven wat hun relatie is met de mama. Dit wordt in de pot gestopt en is superleuk voor later! Gegarandeerd dat deze voor altijd bewaard blijft.
  • Verzamel een mooi bedrag voor een bon van bijvoorbeeld www.ohmyguts.nl, hiermee kan de mommy-to-be op momenten dat ze even he-le-maal geen zin heeft om te koken, een gezonde kant-en-klare maaltijd voor elk moment van de dag bestellen. Easy-peasy!
  • Een newborn fotoshoot: een tastbare herinnering welke ze nog lang zal bewaren.

 

Veel plezier! Liefs, Litollo.

Ontvang aanbeidingen en nieuwe producten.