24/7 support
Gratis verzending
Snel bezorgd
24/7 support
Gratis verzending
Snel bezorgd

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt bij ontvangst van uw retour het volledige orderbedrag gecrediteerd. De retourverwerkingskosten zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per product. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij streven er vervolgens naar om het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour terug te storten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product retourneren

Het retourneren van een product is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Stuur een mail naar info@litollo.test voor het aanvragen van een retourlabel.

Het bedrag van het product zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending terug betaald worden.

Verkeerd bezorgadres

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Stuur hiervoor een mail naar info@litollo.test.