Snel bezorgd
Gratis verzending
24/7 support

Beter slapen met Litollo

Slaaphulp
met Litollo

De verzwaringsdeken van Litollo is hét deken om lekker en gerust mee in slaap te vallen! Het gewicht van een verzwaringsdeken zorgt voor een aangename druk op het lichaam en een zorgt voor een ontspannend effect. De deken geeft een gevoel van veiligheid en lichamelijke ontspanning en helpt de gebruiker om sneller en rustiger in slaap te vallen.

De verzwaringsdekens van Litollo helpen bij verlichting van stress-, angst- en slaapstoornissen, en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, het syndroom van Down, het Asperger-syndroom, autisme evenals burn-out, boulimia en anorexia.De hersenen vangen deze geluiden op, zodat andere geluiden moeilijk op te vangen zijn en deze in de achtergrond verdwijnen. Zo komen de hersenen van je baby eindelijk tot rust en kan hij of zij heerlijk ontspannen slapen.

Verzwaringsdeken 6KG

De vuistregel voor het kiezen van het goede gewicht is dat je 8% tot 15% van je eigen lichaamsgewicht pakt. Als jij op de grens zit is dit een persoonlijke keuze. Dit betekent dat voor iemand tussen de 55kg en 80kg een verzwaringsdeken van 6kg goed is.

Shop Nu

Verzwaringsdeken 8KG

De vuistregel voor het kiezen van het goede gewicht is dat je 8% tot 15% van je eigen lichaamsgewicht pakt. Als jij op de grens zit is dit een persoonlijke keuze. Dit betekent dat voor iemand tussen de 75kg en 110kg een verzwaringsdeken van 8kg goed is.

Shop Nu
839
Tevereden
klanten
1.554
producten
verkocht
8.4 min
Uren extra
slaap

Wat anderen zeggen

We use cookies to enhance your experience on our website. By visiting it, you agree with our Cookie Policy : Okay!