Snel bezorgd
Gratis verzending
24/7 support

Over Litollo

Wij Zijn litollo

Litollo is het nummer 1 merk van de BeNeLux wanneer het aankomt op zwangerschaps- en slaapcomfort producten. Wij bieden innovatieve probleemoplossende comfort producten aan voor een reële en toch scherpe prijs. Onze klanten krijgen waar ze voor betalen!

Missie

Onze missie is om de zwangerschapsperiode van de vrouw, het eerste jaar van jouw baby en het slapen in het algemeen comfortabeler te maken. Dit doen wij door hulpmiddelen, producten en/of gadgets aan te bieden die hieraan bijdragen.

Visie

Litollo streeft ernaar om door middel van de artikelen die we aanbieden, het leven van zwangere vrouwen, baby’s tot 1 jaar en mensen met slaapproblemen een stuk aangenamer te maken. Door de Europese kennis en kunde van het Litollo-team, maken we onze producten elke dag beter. Zodoende dat onze doelgroep elk moment van de dag kan genieten van onze producten.

839
Tevereden klanten
1.554
Producten verkocht
849.000
Uren extra slaap

Hygiëne

Hygiëne is een belangrijk aspect in deze tijd en staat bij ons dan ook op nummer 1. Artikelen worden bij ons zorgvuldig ingepakt met de gewenste hygiënische maatregelen. Er wordt te allen tijden een mondkapje gedragen, een haarnetje en handschoentjes tijdens het inpakken.

Duurzaam

Artikelen van Litollo worden op een duurzamen manier geproduceerd en verzonden. Er wordt een minimale hoeveelheid plastic gebruikt voor het inpakken van de producten. Verzenddozen en vacuümzakken worden waar mogelijk hergebruikt, om het totaal aan afval te minimaliseren.

Ergonomie & Slaapcomfort

Vooral de zwangerschapskussens van Litollo staan bekend om het unieke design. De uniek U-vorm en J-vorm zorgt voor een comfortabele ligging voor zowel zwangere vrouwen, als mensen met rug-, nek- of operatieklachten. Door het ergonomische design houd je een stabiele ligging aan en maak je minder ongewenste rotaties op de bank of in bed.

Hoe werkt dat inpakken precies

Artikelen van Litollo worden op een duurzamen manier geproduceerd en verzonden. Er wordt een minimale hoeveelheid plastic gebruikt voor het inpakken van de producten. De zwangerschapskussen van Litollo worden op een speciale vacuüm manier ingepakt en verzonden. Op deze manier nemen de grote kussens veel minder ruimte in beslag bij de verscheping, de verzending en het retourproces. Hoe het kussen uitgepakt en weer ingepakt dient te worden, kun je te allen tijde lezen en/of zien via de meegeleverde flyer of e-mail.

Wat anderen zeggen

Heel fijn kussen

Heel fijn kussen. Ligt heel fijn en zeer zacht. Goede prijs kwaliteit verhouding

Anja S.
Enschede

Fijne stof

Fijne stof, ligt heerlijk zacht. Eigenlijk gewoon een heel fijn kussen. Mijn vrouw heeft het gekocht, maar ik lig er ook vaak op. Top ding.

Jordan O
Amsterdam

Goed kussen

Hoef er eigenlijk niet zo veel woorden aan vuil te maken, gewoon een goed kussen! Groot, zacht, ligt goed, makkelijk te wassen, goed op te bergen. Top!

Patricia
Enschede

Goed kussen en fijne stof

De stof is inderdaad coral fleece en ligt heerlijk. Ik heb hem tijdens mijn hele zwangerschap eigenlijk wel gebruikt en hij voldoet aan alle wensen.

Patrick
Amsterdam

Heel comfortabel

Heel comfortabel kussen. Groot vooral ook en ligt erg lekker.

Mirjam
Heerlen

Fijn kussen en ligt goed

Eigenlijk weinig over te zeggen. Het is een top kussen. Ligt lekker zacht en heeft geen gekke hoeken ofzo. Hij is ook goed gevuld. Zou hem aan iedereen wel aanraden denk ik!

Berend
Haarlem

Prijs/kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding van het verzwaringsdeken. Zeker een aanrader.

Marijke van Dijk
Almelo

Top en keurig

Weinig extra's aan de titel toe te voegen. Wordt keurig geleverd in een giftbox, product is groot en mooi, prijs is daarom ook goed voor het product. Goed product!

Martijn
Amsterdam

Fijn apparaatje

Onze baby slaapt super door het reisapparaat. Heel fijn hulpmiddel! Baby slaapt als nooit tevoren.

Patrick
Amsterdam

Fijn U-kussen

Slaapt heerlijk! Fleece is super zacht. Moest er even aan wennen maar mijn zwangere buik en ik willen niet meer anders.

Anette
Haarlem

Fijn kussen

Goede kwaliteit, lang genoeg voor iemand van 1.75cm, comfortabel. De hoes is gemakkelijk in de was te doen en hij is zelfs makkelijk om mee te nemen op reis! Aanrader.

Anneloes
Amersfoort

Groot en zwaar deken

Heerlijk deken, zacht, juiste dikte, super comfortabel, ik zou het niet meer kunnen missen.

Johan B.
Den Haag

Goed kussen

Fantastisch hulp middel voor doorlek plekken aan mijn rug na de operatie.

Rens
Almelo

Prima kwaliteit

Pluspunt van dit verzwaringsdeken: goede kwaliteit.

Evert-Jan
Zwolle

Fijn deken en ligt goed

Zeer fijn verzwaringsdeken. Lekker zacht en de druk op je voelt heel aangenaam en fijn.

Martijn T.
Amsterdam
We use cookies to enhance your experience on our website. By visiting it, you agree with our Cookie Policy : Okay!